انجمن های ایترنتی مهندسی برق دانشگاه کاشانقوانین و مقرراتنظرات و پیشنهاداتوضعیت دانشگاه ها Ùˆ پذیرش در رشته مهندسي برق قدرت
صفحه: [1]
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: وضعیت دانشگاه ها Ùˆ پذیرش در رشته مهندسي برق قدرت  (دفعات بازدید: 201 بار)
نوژن حسینی
نوژن حسینی
Administrator
Newbie
تعداد ارسال: 40

nhzco@yahoo.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« : ژوئیه 13, 2009, 08:51:26 »

سلام دوستان

آیا کسی میتونه به من بگه Ú†Ù‡ دانشگاههایی در رشته مهندسی برق قدرت مستر Ùˆ phd  Ø¯Ø§Ø±Ù† توامریکا . البته کسیکه خودش تو این رشته در س خونده یا داره میخونه .
اگر ممکنه دانشگاههایی Ú©Ù‡ این رشته رو دارند برام لیست کنه من Ú©Ù‡ فقط دانشگاه university of texas at arlington Ùˆ دانشگاه nottheastern university  Ø±Ùˆ تونستم پیدا کنم ولی بقیه دانشگاهها یاگرایشهای الکترونیک دارند یا گرایشهای مخابرات .

اگر دوستی خودش الان داره تو همین رشته و گرایشهای قدرت تو امریکا درس میخونه ممنون میشم از راهنمایش.
خارج شده است

برای فعالیت در انجمن با مدیریت سایت یا اعضاء انجمن علمی مهندسی برق تماس بگیرید.
نوژن حسینی
نوژن حسینی
Administrator
Newbie

nhzco@yahoo.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #1 : ژوئیه 13, 2009, 08:52:11 »

تو سایت دانشگاه nottheastern university سه تا استاد رو پیدا کردم که گرایش هیچ کدومشون بدرم نمیخورد و در واقعروی چیزهای کار میکردند که من شدیدامتنفر هستم و فقط علاقه به پایداری سیستمهای قدرت و مباحث عملی و تئوری حفاظت و رله دارم . هیچ کدوم از استادای قدرتیشون حتی یک مقاله هم در مورد مباحث حفاظتی نداشت .
اگر کسی در مورد این گرایشها استادا و دانشگاههای امریکا رو میشناسه لطفا راهنمایی کنه .

مقاله ای هم  Ú©Ù‡ قبلا در موردش صحبت کردم در مورد حفاظت سیستمهای قدرت است . البته بیشتر عملی . Ùˆ تمام علاقه ام هم در مورد مباحث حفاظتی است .
خارج شده است

نوژن حسینی
نوژن حسینی
Administrator
Newbie

nhzco@yahoo.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #2 : ژوئیه 13, 2009, 09:02:50 »

کوئينز توی زمينه ی قدرت بدی نيست، فکر می کنم سه تا استاد داره. اما اخيراً تو ليست وزارت علوم يک درجه افت کرده. گويا کوئينز ويژگيش اينه که تا فاند کامل نداشته باشه کسی رو نمی گيره. شنيدم که با کارای نظامی هم ارتباط زيادی داره، در مجموع وضع ماليش هم خوبه. کينگستون، شهری که دانشگاه کوئينز توشه، شهر نسبتاً کوچيکيه اما نزديک تورنتو هستش.

دانشگاه های زيادی توی کانادا قدرت دارند، البته زمينه های کاری مختلفی هم دارند. به نظر من بهترينشون دانشگاه تورنتو هست، اما بقيه در اون حدا نيستند، بيشتر متوسط و بعضی ضعيفند. مثل واترلو، آلبرتا، بريتيش کلمبيا، کونکورديا و رايرسون. البته يکی از دوستان که زمينه ی کاری ماکرو گريد داشت واترلو رو شديداً تائيد می کرد.
خارج شده است

نوژن حسینی
نوژن حسینی
Administrator
Newbie

nhzco@yahoo.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #3 : ژوئیه 13, 2009, 09:15:48 »

دوست عزیز به طور نمونه در ایالت کالیفرنیا تا دلتان بخواهد من نیروگاه برق دیدم مثل گازی و بادی و همچنین کلی تاسیسات برقی در اینجا میتوان دید یا بسیاری کارخانه نفت یا پتروشیمی مثل shevran و حتی در داخل سایت دانشگاه هایی مثل دانشگاه های uc و stanford و santa clara .....مقالاتی در مورد برق قدرت دیده ام ولی تا الان تحقیقاتی کردم هیچکدام از دانشگا ه های اینجا که به اصطلاح دانشگا های تاپ امریکا هستند گرایشی به نام قدرت ندارند ولی همگی در گرایش های متنوع الکترونیک .کنترل.مخابرات فعال هستند ولی در ایالت های دیگر امریکا مثل texas میتوان در دانشگاه ها رشته قدرت را پیدا کرد ولی باید در نظر بگیرید که اگر بخواهید بعد از تحصیل در امیریکا مشغول به تحصیل شوید کالیفرنیا از هر لحاظ قوی تر و بهتر است
خارج شده است

صفحه: [1]
چاپ صفحه
پرش به :