انجمن های ایترنتی مهندسی برق دانشگاه کاشانقوانین و مقرراتنظرات و پیشنهاداتتغییر گرایش
صفحه: [1]
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تغییر گرایش  (دفعات بازدید: 75 بار)
نوژن حسینی
نوژن حسینی
Administrator
Newbie
تعداد ارسال: 40

nhzco@yahoo.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« : ژوئیه 13, 2009, 07:04:20 »

سلام دوستان يه سوال داشتم:
1- من در رشته الكترونيك فارغ التحصيل شدم و نمراه درساي الكترونيك 1و2و3 به ترتيب 17-15-17 بوده و دروس ماشين الكتريكي 1و 2 و سيستم قدرتم به ترتيب 14-12-12 بوده اما چون علاقه به قدرت دارم و از طرفي ميدونيد كه پول نو قدرت خيلي بهتره به نظر شما من الكترونيك برم يا قدرت؟؟؟؟
لطفاً كمي كمك كنيد...........

پاسخ از مهرداد:سلام،
اول ببينيد چرا به قدرت علاقمند شديد، اگه فقط به خاطر پولش هست که من نمی دونم چه جوابی بدم!

قدرت در کنار هم قرار دادن چند زمينه ی مهندسی برق هست، مثل کنترل های خطی و غير خطی، اصول مدار، الکترونيک، پردازش سيگنال و .... يک مهندس قدرت لازمه که ديد مهندسی هم داشته باشه و اگر در زمينه های پرکاربرد درايو ميخاد کار کنه درک فضايی مسائل ماشين هم براش سخت نباشه. در ضمن درکی از ادبيات معمولی سيستم های قدرت مثل توان های اکتيو و راکتيو و سيستم های سه فاز داشته باشه، حتی اگر قرار هست که فقط الکترونيک قدرت در زمينه های منابع تغذيه کار کنه. قسمتی از اين درک در درس های ماشين و بررسی سيستم های قدرت به دست مياد. درس های اختياری مثل توليد و نيروگاه هم می تونند کمک کنند، اما معمولاً دانشجوهای گرايش های ديگه به اين موارد علاقه ای نشون ندادند و ممکنه مدتی طول بکشه تا آشنا بشند، البته به اين شرط که علاقه داشته باشند!

برخی از دانشجويان قدرت فقط درباره ی قدرت اطلاعات دارند، که امروزه چنين مهندس قدرتی قادر به کارهای پژوهشی نيست. آشنايی با مدارات الکترونيکی، ريزپردازنده ها، پردازش سيگنال، درک سيستم های کنترل (حداقل خطی) و موارد ديگری در ادامه ی تحصيل موفق يک دانشجوی قدرت بسيار موثرند. البته همان طور که گفتم همه ی اين ها در کنار درک مسائل مختلف قدرت برای موفقيت لازمند.

چون بحث اين فروم ادامه ی تحصيل در خارج از کشوره، نه بحث کار، به نظر من بهترين انتخاب انتخابی هست که واقعاً مورد علاقه ی شما باشه.

موفق باشيد،
مهرداد
خارج شده است

برای فعالیت در انجمن با مدیریت سایت یا اعضاء انجمن علمی مهندسی برق تماس بگیرید.
صفحه: [1]
چاپ صفحه
پرش به :